Máme jedinečnou šanci koupit tenisové vybavení hodně levně

Na konci minulého článku o nejlepších tenisových raketách pro pokročilé rekreační hráče jsem zmínil, že Sportobchod slaví 18. narozeniny a k této příležitosti si připravil slevovou akci. Z tenisové sekce můžeme nyní nakoupit více jak 150 produktů, takže si vybere každý. Teda osobně jsem si tedy vybral 🙂

A mezi těmito akčními produkty najdeme opravdu zajímavé kousky, které se nyní vyplatí koupit. Vybral jsem zepár z nich, které jsem sám vyzkoušel a mohu je s čistím svědomím doporučit a nebo ty, které jsou nejprodávanější.

Tenisové rakety

Babolat Pure Drive 2018

Babolat Pure Drive

Babolat Pure Drive 2018 je skvělá raketa, o které jsem se rozespal v podrobné recenzi. Sice před pár dny šel do prodeje nový model této nejprodávanější rakety od Babolatu (recenze zde), ale i tato verze je velmi dobrá. A za tu cenu je to rozhodně výborná koupě.

Tecnifibre T-Rebound Tempo Lite

Tecnifibre T-Rebound Tempo Lite

Teď jedna raketa vyloženě pro ženy a dívky. Tecnifibre T-Rebound Tempo Lite je velmi lehká tenisová raketa vhodná pro křehké ženy, které s tenisem začínají nebo nehrají na závodní úrovni. Rakety Tecnifibre jsem testoval mockrát a nedám na ně dopustit.

Wilson Ultra 100 v3.0

Wilson Ultra 100

Wilson Ultra 100 je nová verze velmi oblíbené rakety u hráčů a hráček, kteří vyznávají pestrý, celodvorcový tenis. S raketou hrají i tenisti a tenistky ze světové špičky. Tato nová generace je lepší než její předchůdce, dává míčům více energie i spinu a je snadno ovladatelná. Určitě si hru s ní užijí i pokročilý rekreační hráči se zvládnutou technikou úderů.

Tecnifibre T-Fight 300 XTC

Tecnifibre T-Fight 300 XTC

Ve video „Nejlepší tenisové rakety pro pokročilé rekreační hráče“ jsem právě raketu Tecnifibre T-Fight 300 XTC vybral jako vůbec tu nejlepší z této kategorie. Je to velmi snadno ovladatelná raketa s maximem přesnosti a stability. Ale zároveň není nějak zvlášť náročná a zvládne ji každý rekreační hráč. Nyní je na Sportobchodu opravdu za směšnou cenu a její koupě se rozhodně vyplatí.

Wilson PRO STAFF RF97 2017

No a ta nejlepší raketa nakonec. A jaká jiná to může být než Federerova Wilson Pro Staff RF97. Ano, je to velmi, velmi těžká raketa, na kterou si troufne buď úplný blázen (mezi které se taky hrdě počítám) nebo hodně pokročilý hráč s pořádnou dávkou svalů. Na druhou stranu je to výjimečná raketa, která při správně zahraném úderu dává neskutečný pocit přesnosti. Nyní je už k dostání nová verze, ale tato je nyní v této narozeninové akci o 2.000 Kč levnější než nový model. Přece jen tak někdo nedá za raketu 7.000 Kč…

Další tenisové vybavení

Wilson Kaos 3.0

Wilson Kaos 3.0

Velmi oblíbené tenisové boty, které jsou k dostání v několika barevných variantách, a to jak pro ženy, tak pro muže. Tyto boty vynikají neskutečně nízkou váhou a výbornou podrážkou. Jsou oblíbené nejen u rekreačních hráčů, ale je používají i závodní hráči a trenéři. Mají skvěle odpruženou patu a díky tomu šetří už tolik namáhané klouby jako jsou kolena nebo kotníky. A nyní se dají v akci pořídit za hodně nízkou cenu.

Tecnifibre X-One Bipack (2×4 ks)

tecnifibre x-one

Mé nejoblíbenější míče, které mám rád díky jejich dlouhé životnosti, ale i vlastnostem. Jsou trošku rychlejší, ale pořád je hra s nimi příjemná. V testu tenisáků, který jsme se Sportobchodem dělali, skončili tyto míče na prvním místě. A rozhodně ne bezdůvodně. A dobrých míčů, které poměrně dlouho vydrží, není nikdy dost. A když jsou za nízkou cenu, tak proč se nezazásobit.

Tenisové míče Head Tour

Tenisové míče Head Tour

Další tenisáky, které jsme testovali a které skončili hodně vysoko, tyto na 2. místě. Tyto míče jsem neznal a hodně mě překvapily. Mohou se srovnávat z výše uvedenými Tecnifibre X-One. Opět se jedná o příjemné míče s dostatečnou kontrolou a životností. A za akční cenu se rozhodně jedná o rozumný kup.

Taška na rakety Babolat Pure Aero X9

Taška na rakety Babolat Pure Aero X9

Tento tenisový bag je jasná volba pro každého fanouška Rafaela Nadala. Designem se hodí k raketám Babolat Pure Aero. Vleze se do něj dostatek raket, oblečení a dalších tenisových potřeb i na delší turnaj.

Taška na rakety Head Core 6R Combi Grey/Orange 2020

Taška na rakety Head Core 6R Combi Grey/Orange 2020

Ty, co mají rakety Head, určitě zaujme tento praktický bag se dvěmi komorami na rakety a oblečení. Svým zajímavým designem se hodí ke všem modelovým řadám raket Head.

Tenisové oblečení

V akční nabídce je tenisové oblečení a i v této kategorii si vybere každý.

…a mnoho dalších potřeb pro tenisty za nízké ceny

Jak jsem psal výše, v nabídce nejdeme více jak 150 produktů, které jsou opravdu za akční ceny. Ale tato akce trvá jen do 15. října 2020, tak bych neváhal. Osobně jsem už objednávku udělal 🙂

› Do akční nabídky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *