Analýza tenisového podání nebo jiného úderu

tenisové podání analýza

Zpracuji analýzu jakéhokoliv tenisového úderu, stačí poslat video požadovaného úderu. V analýze upozorním na zásadní, ale i na ty drobnější chyby. Odstraněním těchto chyb dosáhnete výrazného zlepšení techniky úderu a budete tak schopni posunout svou hru na vyšší úroveň. 

V ceně analýzy je možnost konzultace po určitém čase, kdy zašlete další video vašeho úderu a společně zhodnotíme posun a další možnosti ke zlepšení. V případě vaší nespokojenosti s analýzou garantuji plné vrácení uhrazené částky

Analyzovat vám mohu samozřejmě jakýkoliv tenisový úder, ať už se jedá o forehand, bekhend, servis, volej nebo return, stopball, slice… no prostě cokoliv z tenisových dovedností.

Jak probíhá objednání a samotná analýza

  1. Po objednání a zaplacení pošlete video vašeho úderu, který chcete zanalyzovat. Video by mělo být v normální rychlosti (ne zpomaleně), mělo by vás zabírat z boku tak, aby vám bylo vidět do obličeje. Video může obsahovat klidně více úderů za sebou. Návod, jak natočit a poslat video je zde.
  2. Do 7 dnů vypracuji analýzu vámi požadovaného úderu. Sepíšu chyby a doporučení, které vám pomohou k jejich odstranění a také typy na cvičení (podobně jako v našich dřívějších an analýzách podání). 
  3. Pošlu vám odkaz na vaši analýzu, která bude publikována v neveřejné části našeho blogu.
  4. V případě potřeby si domluvíme telefonickou konzultaci vaší analýzy.
  5. Následně analýzu zveřejním ve veřejné části našeho blogu.
  6. Po určité době (například po měsíci můžete poslat nové video, které opět zanalyzuji a dám vám doporučení pro další trénink.
Můžete si pročíst dřívější analýzy, které jsem vytvořil v akci „analýza servisu”. 

Zveřejněné rozbory podání

analýza tenisového úderu
  • Hanka“Za rozbor podání jsem moc vděčná, některé chyby jsem si vůbec neuvědomovala. Jakmile jsem se trochu zaměřila na správný pohyb nohou, změnilo to postavení celého těla a ve výsledku díky tomu mám o dost lepší kontrolu nad směrem úderu. Mám ještě dost co pilovat, ale je to challenge a moc mě to baví :). Díky!”
  • Nina„Moc děkujeme tenisovému blogu za detailní rozbor podání u osmileté Niny. Po zveřejnění odborné analýzy jsme se okamžitě zaměřili na chybičky a pomocí uvedených tipů na zlepšení je cca po 3 měsících tréninku vidět velký pokrok.“ David Schmid (otec)
  • Dominik
  • zobrazit všechny rozbory

Stačí, když vyplníte tento formulář, následně se ti ozvu a domluvíme se na zaslání tvého videa a dalších podrobnostech.

Cena: 1.290 Kč

Nezávazná objednávka




    Tenisová videa na Youtube