Wilson Super Tour 15 Pack Pro Staff Black – video recenze

Jak jsem zmiňoval ve videu o limitované edici Wilson Roland Garros, můj současný tenisový bag se mi rozpadá, nebo spíš už rozpadl. Ale stále jej udržuju alespoň trošku v použitelném stavu, protože ze současné nabídky Wilsonu jsem si nový bag doposud nevybral. Ale tomu je konec.

Wilson s novými raketami Pro Staff pro rok 2021 představil tašky a bagy. A jeden z nich je takový, že by mohl splnil mé očekávání. Tím je největší tenisový bag z nabídky s názvem Wilson Super Tour 15 Pack Pro Staff Black. Pojďme se na něj podívat ve videu, ve kterém poodhalím, co v tenisovém bagu vlastně nosím, samozřejmě krom tenisových raket 🙂

Video Wilson Super Tour 15 Pack Pro Staff Black

Koupit Wilson Super Tour 15 Pack Pro Staff Black

V současné nabídce neměli žádný tenisový bag, který by se hodil k raketám Pro Staff s kterými hraji. Nebo ty co jsou pro rakety Pro Staff, jsou vyráběné pouze ve dvoukomorové verzi a to mi bohužel nestačí. Jsem zvyklý na tříkomorové tenisové bagy, kde se vleze mnohem více věcí.

Konečně jsem se dočkal, Wilson společně s novými raketami Wilson Pro Staff představil tenisový bag a ten má tři komory. Hned jsem si jeden pořídil.

Design tohoto bagu vychází z kolekce raket Wilson Pro Staff pro rok 2021. Ty rakety jsou celé černé jen v horní části mají karbonový pásek. Stejný je tenisový bag, je celý černý a na horní části má také tento karbonový pruh. Bag obzváštňují dva barevné proužky, červený a žlutý. Celá řada raket má tyto dva barevné proužky, vychází to z raket z roku 1983. Je to takový návrat do minulosti. Vyjímkou je raketa RF 97 neboli Rogerovka, která má ty pásky šedé.

Jak jsem říkal tento bag mě zaujal tím, že má tři komory plus má ještě dvě prostorné boční kapsy kam se vleze hromada věcí. Tento bag je přece jenom o něco užší než ten, který jsem používal předtím, ale i tak těmi rozměry mi vyhovuje.

Bag tedy má prostornou boční kapsu, kde já mám míče, omotávky, náplasti. ve druhé kapse mám tři rakety, v prostřední velké kapse mám oblečení na celý den. Ve spodní části je otvor kam se dávají boty. Ten prostor je odvětrávaný takže velmi praktický. Dále máme třetí komoru, která je vhodná pro tenisové rakety. Já tady nosím expandery, posilovací gumy a švihadla. A na boku vystužená boční kapsa, kde se vleze výplet, láhev na vodu a další věci. Je to celkem pevné takže když tam dáme telefon nebo tablet, tak se nemusíme bát, že by se s tím něco stalo.

Bag má klasicky dva popruhy, které se dají spojit pomocí suchých zipů a vzít jako běžná taška, ale přece jenom lepší je nosit bag běžně na zádech přes obě ramena.

Jednoduchý velmi decentní design, za mě opravdu povedený.

To bylo představení nového bagu Wilson Pro Staff, jak se vám líbí? Mně se líbí moc a doufám, že mi bude dlouho sloužit.

Fotky Wilson Super Tour 15 Pack Pro Staff Black

Summary
Wilson Super Tour 15 Pack Pro Staff Black - video recenze
Title
Wilson Super Tour 15 Pack Pro Staff Black - video recenze
Description

Wilson představil nové modely raket Wilson Pro Staff a k nim tašky a bagy na tenis. A přesně na takový tenisový bag jsem už dlouho čekal. Vypadá opravdu skvěle, je prostorný a praktický. Už se těším, až s ním vyrazím na tenis. A podívejte se, co v mém bagu kromě tenisových raket mám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *