Taška Tecnifibre Rackpack PRO – recenze

Taška Tecnifibre Rackpack PRO

Sportovních tašek je na trhu nepřeberné množství, líší se velikostí, počtem různých kapes, kvalitou zpracování a v neposlední řadě samozřejmě i cenou. Ale v nadpisu zmíněná taška od Tecnifibru je tak trošku jiná než ostatní. Vlastně o dost jiná. Na první pohled ničím zvláštním nevyniká. Podle fotek mi připadla jako všechny ostatní sportovní tašky, velikostí vhodná tak akorát do fitka, kde je potřeba jen pár kusů oblečení a boty. Po bližším zkoumání a hlavně vyzkoušení jsem však musel své unáhlené zaškatulkování přehodnotit. Ale k tomu se dostanu později.

Malá velká taška na cokoliv

…tedy téměř na cokoliv, protože například hokejovou výstroj bych do této tašky rozhodně nevměstnal.

Z dřívějších článků mohl pozornější čtenář vytušit, že se občas pokouším předvádět (ne úplně úspěšně) sport zvaný tenis. A co čert nechtěl, před pár dny se můj tenisový bag nečekaně rozhodl odejít na odpočinek. Rychle jsem tedy řešil jeho náhradu a na e-shopu s tenisovým zbožím Sportobchod.cz mi do oka padla taška Rackpack Pro. Spíše mě nadchlo propagační video (dole pod článkem), které tuto tašku představovalo. Využil jsem akční cenu a tašku si objednal.

Pro tašku Tecnifibre RackPack Pro jsem se rozhodl zejména kvůli přehledným přihrádkám uvnitř, které snad i takovému bordeláři jako jsem já dají alespoň malou šanci na to, mít konečně v tašce pořádek. Na druhou stranu jsem měl obavy, že se mi do tašky nevleze vše, co jsem v tenisovém bagu zvyklý mít. No uvidíme…

bag Tecnifibre PRO ATP 15RJaké překvapení mě čekalo, když mi pošťák s balíkem zazvonil u dveří, tedy překvapení nebylo to, že pošťák zvonil, ikdyž i to bylo překvapení. Překvapení bylo kvůli velikosti balíku, neboť po jeho rozbalení mé obavy, že do tak malé tašky přece nemůžu narvat všechno potřebné, ještě zesílily. Ale přece by reklamní video výrobce nelhalo… Abych to vysvětlil, můj odejivší tenisový bag byl snad ten největší, jaký je k dostání. Je určený na 15 tenisových raket (viz foto) a odhadem byl 2x větší než tato taška.

To se tam nemůže vejít…

Začal jsem tedy se stěhováním věcí z mého bagu do nové tašky RackPack Pro. Tři kusy raket se vlezly do připravené přihrádky. Uff, oddechl jsem si, to hlavní tam mám. Následoval set oblečení (tričko, kraťasy, podvlíkací tričko, tričko s dlouhým rukávem, mikina, ponožky, potítka). Taky v pohodě. Začínal jsem věřit, že nebude problém. K tomu menší ručník a osuška. Stále byla taška poloprázdná. Začínal jsem žasnout. Ještě míčky, litrová láhev, šejkr, omotávky, klubo výpletů a mám vystaráno. Vlastně ne, ještě boty. Na ty je v tašce speciální kapsa, samozřejmě odvětrávaná, do které se mé menší ploutve velikosti 45.5 hravě vlezly. A k tomu i žabky do sprchy.

Ale vejde…

Nevěřícně prohlížím původní bag, jestli je opravdu prázdný. A světe div se, byl prázdný. Všechno se hravě vlezlo do mé nové tašky RackPack Pro. Byl jsem překvapený, mile překvapený.

Zásadní roli v extrémní praktičnosti této tašky hrají přepážky, kterými se dá vytvořit několik oddělení (na rakety, oblečení, míčky, pití, atd.). Věci v tašce tak mají své přesné místo a udržet pořádek v nich tak je velmi snadné. Už žádné přehrabování a hledání druhé ponožky či zapadlé omotávky. Všechno je tam, kde má být. Prostě geniální a snadné.

Dalším detailem, který posouvá tuto tašku na vyšší level jsou velmi dobře řešené popruhy. Ty jsou jako u klasického batohu, jen mnohem lépe propracované a velmi pohodlné při nošení tašky na zádech. Taška Tecnifibre už se mnou absolvovala několik tréninků a stále jsem z ní nadšený.

Je to jen tenisová taška?

Rozhodně není. Je vhodná pro všechny raketové sporty, takže ať už hraješ tenis, squash či badminton, určitě ji využiješ. Navíc zmíněné přihrádky, které jsou vidět na fotkách, jdou snadno vyjmout a hned je z ní klasická, sportovní taška vhodná na cokoliv, klidně i na dovolenou. A co říct závěrem… Osobně jsem s taškou Tecnifibre RackPack velmi spokojený, dám do ní vše potřebné, nezabere mi tolik místa v kufru auta a navíc se vleze i do klasické skříňky ve sportovním centru, což můj předešlý bag rozhodně nedokázal.

MŮJ TIP PRO TEBE

Taky chceš mít tašky Tecnifibre RackPack Pro? A chceš ušetřit?

Video Tecnifibre Rackpack Pro

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *