Wilson představí nový model rakety Wilson Clash

Wilson Clash

Dnes se ke mně dostala zpráva, že značka Wilson připravuje zbrusu nový model tenisové rakety. Zatím je velmi tajemný. Sice známe název (Wilson Clash), ale jeho parametry jsou jedno velké tajemství, které se zřejmě dozvíme až při oficiálním představení. To se uskuteční 1. 2. 2019, takže si slušně dlouhou dobu počkáme. Ale…patrně ještě před tímto datem uniknou podrobnější informace o tomto chystaném modelu Wilson Clash. Důvodem je, že několik šťastlivců z řad hráčů a trenérů dostanou raketu na vyzkoušení už v těchto dnech. Tak se nechme překvapit.

Wilson Clash
Zdroj: Instagram Wilson Tennis https://www.instagram.com/wilsontennis/

Wilson k raketě Clash zveřejnil jen krátký příběh proč a jak tento model vznikl. Podle Wilsonu se díky tisícům rozhovorů s profesionálními i amatérskými tenisty a trenéry zaměřili na tři základní požadavky všech hráčů na ideální tenisovou raketu. Těmi požadavky snad každého z nás jsou síla, ovladatelnost a cit. Wilson se detailně zaměřil na každý kousek rakety od držadla až po výplet a hledal nové způsoby, jak vytvořit raketu splňující všechny tři výše uvedené požadavky.

A výsledkem, tedy podle Wilsonu, je právě nový model Wilson Clash, který má být právě neuvěřitelnou kombinací síly, hratelnosti a přesnosti. Každý hráč by tak měl zažít pocit maximální jistoty při všech svých úderech a hru si užít, jak nejlíp dokáže.

No uvidíme. Osobně se na model Clash velmi těším. Přece jen je od Wilsonu, což je má oblíbená značka tenisového vybavení. Nezbývá nám, než se obrnit trpělivostí a vyčkat času jako…já modelu Clash. Pokud má Wilson pravdu, mohl bych i já pozvednout úrovneň svých tenisových dovedností z minusových hodnot… 🙂

P.S.: Přečti si recenzi Wilson Clash 100 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *