Tenisové boty Wilson na zkoušku

tenisove boty wilson

Jak jste se dovtípili z některých mých předešlých článků, vcelku často jsem k vidění na tenisovém kurtu při snaze se trefit do toho žlutého, kulatého nesmyslu nazývaného tenisák. Nutno podotknout, že se jedná o snahu naprosto marnou, jelikož mi talent na tento krásný, ale náročný sport poněkud schází. A tak mi nezbývá než se držet hesla „když to neumíš, aspoň u toho musíš dobře vypadat…“. A s tím právě souvisí tento článek. Dnes totiž představil Sportobchod.cz velmi zajímavou akci, o které se nemůžu nezmínit.

Tenisové boty Wilson – vrácení do 60 dnů

Wilson tenisova obuvTento největší český e-shop se sportovním zbožím nám, tenisovým nadšencům, nyní dává možnost si vyzkoušet tenisové boty Wilson a pokud s nimi nebudeme spokojeni, můžeme je do 60 dnů vrátit. Když jsem uviděl promo video k této akci, zajásal jsem. Proč?

Přiznávám se, že už řadu let používám tenisové oblečení a boty značky Nike. Na oblečení této značky nedám dopustit, ale tenisové boty, tady model Vapor (psal jsem i recenzi na Nike Vapor 9), který používá asi nejvíce tenistů, má přece jen trošku kratší životnost než by se dalo od nejvyššího modelu značky čekat. A ani s příchodem nové verze s označením Nike Vapor 10 se to nezlepšilo. A tak je možná správný čas na změnu obutí. Přece jen půjčit si tenisovou raketu není problém. Každý lepší tenisový obchod tuto možnost nabízí. Raketu si zkusím na den nebo týden a poznám, jestli mi sedí. Ale zkusit si na pár hraní tenisové boty? Tak o takové možnosti jsem nikdy neslyšel. Až teď 🙂

Druhá šance pro boty Wilson?

Kdysi, před mnoha a mnoha lety, jsem měl tenisové boty Wilson a nebyl jsem z nich příliš nadšený. Předloni jsem měl opět možnost vyzkoušet boty této značky a musím přiznat, že díky předešlé zkušenosti jsem od nich nic neočekával. Ale velmi mě překvapily, mile překvapily. Byly pohodlné s dobře odtlumenou podrážkou a pevnou svrchní částí, která se narozdíl o Vaporů hned nezničila. Navíc byly tyto boty Wilson velmi lehké. Jen jejich design mi moc nesedl a proto jsem stále zůstával věrný botám od Nike. Až letošní kolekce tenisové obuvi Wilson mě zaujala. A jelikož máme týmové oblečení od této značky a já se urputně držím výše zmíněného hesla o tom mít aspoň sladěné oblečení, tenisové boty Wilson by se mi nyní hodily.

Proto mě akce Sportobchodu velmi zaujala a už si vybírám model, který si objednám a vyzkouším. Nejvíc se mi líbí model Wilson Kaos 2.0 Clay Ebony v krásném černomodrém designu. Od příštího týdne začnu s jejich testováním a určitě pak sepíšu recenzi na tyto tenisové boty Wilson.

Jaké boty Wilson jsou v této akci?

Jaké z těchto tenisových bot Wilson se líbí tobě? A máš zkušenosti s botami Wilson? Napiš níže do komentářů, budu moc rád za každý názor 😉

 

Tady je video k akci „Tenisové boty Wilson na zkoušku“:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *