Head Prestige 2021 – recenze

Head Prestige 2021

Musím se bez mučení přiznat, že tenisové rakety Head Prestige jsou mé oblíbené už od mladí, kdy s nimi hrával Chorvat Goran Ivaniševič. Přece jen jsou to rakety pro útočný styl hry, o který jsem se za mlada také pokoušel (mnohdy marně). Ale už v té době jsem měl rakety Wilson Pro Staff a těm jsem v podstatě věrný dodnes. Ale kdyby neexistovaly Prostaffky, mám Head Prestige. Ale na tom nezáleží 🙂 Head Prestige jsou nejpřesnější rakety od Headu, ale u tohoto nového modelu roku 2021 jsem se obával, že už ze své přesnosti ztratí. Obával jsem oprávněně?

Head Prestige 2021 levně

A pokud si chceš rakety Head Prestige 2021 koupit za akční cenu a navíc i s vypletením zdarma, můžeš zde: Koupit Head Prestige 2021 levně

Novinky v Head Prestige 2021

Head Prestige recenze

Nové Head Prestige pro rok 2021 mají nové technologie. První změnou oproti předchozí verzi je to, že už nemá materiál Graphene 360+. Jak jsem říkal už v mnoha videích, tuto technologii jsem neměl moc rád, jelikož jsem neměl dobrou odezvu do ruky a zdála se mi raketa taková tupá. Nově je v rámu Graphene Inside.

Další změnou je nová technologie Auxetic, která by podle vyjádření Headu měla zajistit více energie a více spinu. A právě z toho jsem měl velké obavy. Obával jsem se, že to bude stejné jako u raket Yonex VCore Pro, které jsou ze stejné kategorie jako Head Prestige, ale díky novým technologiím už nejsou tak precizní a přesné. Psal jsem o tom v článku Yonex Vcore Pro 2022 – recenze.

Head Prestige 2021 – mé krátké hodnocení

Head Prestige hodnocení

Měl jsem na otestování verze Head Prestige Tour a Prestige MP L. Head Prestige Tour je mi svými parametry samozřejmě mnohem bližší než velmi lehká MP L. Nebudu dlouho chodit kolem horké kaše a rovnou prozradím, že mé obavy z nových prestižek byly zbytečné. Naopak. Nové technologie, zejména ta s názvem Auxetic mě naprosto nadchla. Nové Head Prestige jsou pořád ty přesné, precizní rakety, které ale nic neodpustí. Ale díky novým technologiím přidávají ještě lepší odezvu do ruky. V podstatě jim nemám vůbec co vytknout. prostě úžasné a hodně povedené rakety.

A to stejné platí i pro lehčí verzi Head Prestige MP L. Výborná odezva do ruky, pořád dostatečně přesná, díky nižší váze snadno ovladatelná. Samozřejmě už není tak stabilní jako těžší verze, ale to se dá očekávat.

Head Prestige 2021 – závěr

Head Prestige zkušenost

Head Prestige pro rok 2021 se hodně povedly. Kdo chce od rakety maximum přesnosti, preciznosti, stability a výbornou odezvu do ruky, pak jsou to skvělé rakety pro něj (nebo pro ni samozřejmě :)) Ano, těžší verze jsou náročné, nic neodpustí, ale to u precizních raket je normální.

Takže kdo hraje útočný stylem, má zmáknutou techniku úderů, rychlý švih při úderu, chce se zlepšovat, pořízením nových Head Prestige chybu rozhodně neudělá. Kdo chce raketu, která snáze dá více energie, má větší sweetspot, ať se poohlídnete po něčem jiném, například po Yonex VCore Pro.

Video Head Prestige 2021

Head Prestige 2021 levně

A pokud si chceš rakety Head Prestige 2021 koupit za akční cenu a navíc i s vypletením zdarma, můžeš zde: Koupit Head Prestige levně

Fotogalerie Head Prestige 2021

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *