Výhodná akce na tenisové vybavení Head

Sportobchod připravil k příležitosti konání asi nejslavnějšího tenisového turnaje s názvem Wimbledon speciální slevovou akci, ve které můžeme my, tenisti, nyní výhodně nakoupit tenisové vybavení značky Head. Nabídka je opravdu široká a vybere si opravdu každý. Stačí pak v košíku zadat slevový kód „WIMBLEDON15“ a sleva je vaše 😉

A mezi těmito akčními produkty najdeme opravdu zajímavé kousky, které se nyní vyplatí koupit. Vybral jsem zepár z nich, které jsem sám vyzkoušel a mohu je s čistím svědomím doporučit a nebo ty, které jsou nejprodávanější.

Head Graphene 360 Speed S

Tenisové rakety

Tenisová raketa Head Graphene 360 Speed S

Rakety Head Speed jsou velmi oblíbené, zejména verze MP. Letos jsem otestoval i tuto lehčí verzi a rozhodně není horší. Ve výprodeji je předposlední verze, ale rozdíl oproti té nejnovější není nijak zásadní. Pořád je to přesná raketa, která se snadno ovládá a díky své nízké váze ji zvládne i žena.

Head Graphene Touch Radical MP

Tenisová raketa Head Graphene Touch Radical MP

Tenisová raketa Head Graphene Touch Radical MP opět není v té nejnovější verzi, ale to nevadí. Obecně je model MP opravdu velmi oblíbený a to ať u rekreačních hráčů, tak i těch závodních. Kdo nepotřebuje křiklavý design (který má letošní verze a ne každému se líbí), pak je tato verze skvělou volbou, zvlášť za akční cenu, za kterou ji nyní můžeme koupit.

Head Graphene 360+ Extreme PRO

Tenisová raketa Head Graphene 360+ Extreme PRO

Rakety Head Extreme jsou zajímavou alternativou mých oblíbených Babolat Pure Aero neboli Nadalovek. Head Extreme v této nejnovější verzi jsou vzhledově výrazné a jejich silné stránky se projeví v rukou někoho, kdo hraje spíše přespinované údery od základní čáry. Díky vyšší váze je stabilní. Ale také díky váze je vhodná pro pokročilejší hráče, kteří mají zvládnutou techniku úderů.

Head Graphene 360+ Gravity TOUR 2021

Tenisová raketa Head Graphene 360+ Gravity TOUR 2021

Tenisová raketa Head Gravity jsou inovativní modelovou řadou u Headu. Nedávno jsem publikoval video recenzi, kde obsáhle popisuju výhody i nevýhody těchto raket. Ve videu rozebírám i to, pro koho jsou Head Gravity vhodné a co si o nich vlastně myslím. Obecně tyto rakety vynikají velkým sweetspotem (ideální plochou úderu) a díky tomu je hra s nimi o něco snazší. Verze Tour je vhodná pro pokročilejší hráče.

Další tenisové vybavení

Head Tour

Tenisové míče Head Tour (4 ks)

Skvělé tenisové míče, které mě osobně hodně překvapily. Se Sportobchodem jsme dělali velké testování tenisáků (10 různých) a tyto skončily mezi nejlepšími. Hra s nimi je příjemná, slušně letí a hlavně mají dlouhou životnost.

Head Gravity Sport Bag

Taška na rakety Head Gravity Sport Bag

A pro ty, kdo si pořídí nebo už mají rakety z modelové řady Head Gravity, je tady tenisová taška, kterou využijeme nejen na tenis, ale může stejně dobře posloužit třeba do posilovny nebo třeba cestování.

výplet Head Lynx

Tenisový výplet Head Lynx (200 m)

Tenisový výplet Head Lynx je oblíbený polyesterový výplet vhodný pro hráče vyznávající agresivní styl hry, kteří chtějí mít kontrolu nad míčem.

Pánská tenisová obuv Head Sprint Pro 3.0 SF All Court Black/Yellow

Head Sprint Pro 3.0

Pánská tenisové boty Head Sprint Pro 3.0 jsou hodně oblíbené. Nedávno jsme je se Sportobchodem testovali a zaujaly mě svou nízkou váhou a skvěle zpracovanou nártovou částí, která bývá nejvíce namáhanou. U tohoto modelu je ale z materiálu, který by neměl proříznout ani nůž.

Head Sprint Pro 3.0

Dámská tenisová obuv Head Sprint Pro 3.0 Clay Navy/Red

A to stejné platí i u modelu určeném pro ženy. Boty Head Sprint Pro 3.0 jsou lehké, určené na antuku a navíc mají stejně jako pánský model odvětrávání v podrážce, což se hodí.

Tenisové oblečení

Head Vision Slider

Pánské tričko Head Vision Slider Black/Yellow

Tenisové oblečení značky Head patří k nejprodávanějším zvlášť tato kolekce se hodně povedla. Použité materiály jsou lehké a dobře si poradí s potem. Nabídka oblečení značky Head na Sportobchodu je opravdu široká a vybere si každý 😉

…a mnoho dalších potřeb pro tenisty za nízké ceny

Jak jsem psal výše, v nabídce hodně produktů, které jsou za akční ceny. Ale tato akce trvá jen do 12. července 2021, tak bych neváhal. Osobně jsem už objednávku udělal 🙂

› Do akční nabídky

tenisové vybavení sleva

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *