Proč se stát předplatitelem

Moc si vážím vás všech, kteří sledujete můj Youtube kanál, kde zveřejňuji tenisová videa, ať už jak zlepšit nějaký úder, popřípadě jinou tenisovou dovednost nebo recenze tenisového vybavení. Tvorba videí a následného obsahu na sociálních sítích jako je Facebook, Instagram nebo TikTok mě hrozně baví a jsem moc vděčný za vaši podporu formou komentářů a zpráv, které mi posíláte.

Proč podpořit Tenisovyblog?

Tvorba videí a dalšího obsahu je dost časově, ale i finančně náročná. Nemalou část testovaných tenisových raket, obuvi a dalšího vybavení si kupují za své, navíc musím připočítat náklady na pronájem kurtů nebo haly, nákup míčů, výpletů, tedy všeho, bez čeho bych videa dělat nemohl. Snažím se vyhovět vašim přáním a testovat tenisové vybavení podle vašich požadavků.

I na základě vašich podnětů jsem připravil možnosti, jak podpořit mou tvorbu a další tenisová videa. Variant je několik a záleží jen na vás, jakou formu si vyberete. A jako mé poděkování získáte několik výhod, které najdete níže.

Možnosti podpory

Tlačítko Díky pod každým videem na Youtube

Stačí kliknout na tlačítko Díky a vybrat částku, jakou chcete odměnit mou tvorbu. Youtube si z této částky nechává cca 30 %.

Díky na Youtube

Výhody pro předplatitele na Patreonu a Youtube

Můžete získat různé výhody, pokud se stanete předplatiteli mého Youtube kanálu. Těmi výhodami jsou:

  1. video bez reklam
  2. video o den dříve
  3. video v delší verzi
  4. 1x měsíčně video s otázkami od předplatitelů
  5. pomoc/konzultace ohledně výběru tenisové rakety
  6. video rozbor tenisového úderu předplatitele
  7. možnost určit, co mám otestovat a následně natočit recenzi

Jak se stát předplatitelem

Připojit se - Youtube
  • Youtube – pod každým videem je tlačítko „Připojit se“. Po kliknutí na něj si vyberete úroveň předplatného. Youtube si nechává cca 30 % z částky.
  • Patreonna tomto odkazu najdete můj Patreon, kde si vyberete úroveň předplatného. Patreon si nechává cca 10 % z částky.

Poděkování

Těm, kteří mou tvorbu podpořili, ať už pomocí tlačítka Díky nebo tím, že se stali předplatiteli, moc děkuji, moc si vážím jejich podpory 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *