Můžete podpořit TenisovyBlog

Moc si vážím vás všech, kteří sledujete můj Youtube kanál, kde zveřejňuji tenisová videa, ať už jak zlepšit nějaký úder, popřípadě jinou tenisovou dovednost nebo recenze tenisového vybavení. Tvorba videí a následného obsahu na sociálních sítích jako je Facebook, Instagram nebo TikTok mě hrozně baví a jsem moc vděčný za vaši podporu formou komentářů a zpráv, které mi posíláte.

Tvorba videí a dalšího obsahu je dost časově, ale i finančně náročná. Nemalou část testovaných tenisových raket, obuvi a dalšího vybavení si kupují za své, navíc musím připočítat náklady na pronájem kurtů nebo haly, nákup míčů, výpletů, tedy všeho, bez čeho bych videa dělat nemohl. Snažím se vyhovět vašim přáním a testovat tenisové vybavení podle vašich požadavků. Hodně z vás chce recenzi rakety Yonex Ezone 100 2022, za vybrané peníze raketu koupím, důkladně otestuji a udělám video recenzi.

Nyní můžete podpořit mou tvorbu pomocí mého účtu na Patreon, kde máte na výběr ze tří možností, které se liší částkou, od 79 Kč po 199 Kč (cena za měsíc + daň). Tato vaše podpora je samozřejmě dobrovolná a i bez ní budu připravovat další a další videa, která stále budou dostupná pro všechny. Pokud se rozhodnete projekt TenisovýBlog podpořit, budu vám velmi vděčný 🙂


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *