Jaké tenisové rakety a vybavení právě testuju (listopad 2023)

Tento článek píšu proto, že se mě často ptáte, jaké tenisové rakety, boty, výplety a další tenisové vybavení mám právě na testování. …tedy toto je oficiální důvod. Ten neoficiální je takový, že mám už velmi špatnou paměť, a proto si v tomto článku sepíšu, co vlastně teď testuju. A na co by mohla vzniknout video recenze. Pomůže mi, když do komentáře pod tímto článkem napíšete, co vás osobně z těchto tenisových raket a bot zajímá.

Tenisové rakety na testování

Tenisových raket na otestování a natočení recenze mám pořád víc než dost a potřeboval bych na to více rukou, tělo v lepší kondici a hlavně, aby den měl více jak 24 hodin.

testovací tenisové rakety Artengo
  • Artengo TR990 Power Pro a Artengo TR930 Spin – testoval jsem už jednu raketu od Artenga, model Artengo TR960 Control Tour, který jsem v recenzi vcelku dost vychválil. A teď mám na test další dva modely raket Atengo, jeden na spin a druhý na hodně energie. Jsem zvědavý, jestli je taky budu chválit jako Artengo TR960 Control Tour.
  • Prince Beast 100 a Tour 100 – rakety Prince jsem testoval cca 2 roky zpět a nyní mám na test novější verze.
  • Babolat Pure Aero+ – je to prodloužená verze oblíbené tenisové rakety Babolat Pure Aero 2023.
  • Solinco Whiteout 305 XTD – opět se jedná o prodlouženou raketu a navíc je to model Whiteout, tedy raketa na přesnost. A když jsem testoval její běžnou (neprodlouženou) verzi, dost se mi zamlouvala.
  • Wilson Blade 101L – to je hodně zvláštní tenisová raketa. Má to být model pro začátečníky, tváří se jako raketa Blade, ale má lehce jiný design a hlavně rám. A hraje s ní finalistka juniorského US Open Tereza Valentová.
  • Babolat Pure Drive Evo a Aero Evo – jsou to levnější verze nejvyšších modelů, ale měly by být zajímavé poměrem cena/výkon.
  • Snauwaert Hi-Ten 98 L a Snauwaert Hi-Ten 98 R – kdysi slavná značka Snauwaert se snaží o návrat. Dva roky zpět jsem testoval některé jejich rakety, ale musím přiznat, že mě moc nezaujaly. Ale nyní přichází nová řada raket a zejména model Hi-Ten vypadá hodně zajímavě.
  • Dunlop CX200 – rakety z řady CX hodně chválím, model CX400 Tour jsem vyhlásil jako nejlepší raketu roku 2021 a rakety CX200 Tour jsem osobně používal celou loňskou sezónu. Verze CX200 parametrově vypadá hodně zajímavě pro široké spektrum hráčů, od závodních až po pokročilejší náročné rekreační hráče.
  • Völkl – rakety této značky nejsou v současné době moc vidět, ale na tenisovém testovacím dnu, který jsem nedávno pořádal, měly velký úspěch. A nyní mám na test zatím 3, později jich bude celkem 5 tenisových raket Völkl. A pokud bude z vaší strany zájem, udělám na ně video recenzi.
  • Babolat Pure Strike 2024 – začátkem roku představí Babolat novou verzi raket Strike a mám štěstí, že je už nyní mohu testovat.
  • Head Speed 2024 – to stejné platí pro tento nejprodávanější model od Headu.

Tenisové boty na test

tenisové boty Lacoste AGLT23 Ultra
  • Lacoste AGLT23 Ultra – je to tenisová obuv, kterou používá například Daniil Medveděv. Brzy vydám jejich recenzi.
  • Nike Zoom Vapor Pro2 – řadu let jsem hrával s tenisovou obuví z této modelové řady. Minulá verze mě zklamala a začal jsem používat boty od Wilsonu. A zajímalo mě, jestli nový model Vapor Pro2 mě opět dlouhodobě nazuje do bot od Nike.

Napište do komentáře, jaká recenzi z výše uvedených raket a bot tě zajímá nejvíce. A aby ti nic neuniklo, zaregistruj se do zpravodaje pomocí formuláře níže, budeš jako první vědět o recenzi, článku, akci a podobně.

Získej výhodu

Chceš mít přehled o tenisových recenzích, turnajích, trénincích, sparingových večerech, seminářích a dalších akcí? Zadej svůj e-mail a už ti nic neunikne 😉

Tvůj e-mail nezneužijeme a ani nepředáme dál. Budeme jej využívat jen pro zasílání výše popsaných informací. Vložením e-mailu souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Fotogalerie testovacích tenisových raket

  1. Ahoj Zdeňku, určitě mě ze zmíněných nejvíc zajímá recenze nové Babolat Pure Strike 2024. 🙂

    1. Ahoj Eriku, zrovna jsem přišel z kurtu, 1,5 hodiny jsem testoval nové Babolat Pure Strike 2024 a jsou….chceš to prozradit nebo tě mám napínat? 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *